AcasaCalendarGalerieFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Elite*Game Va ureaza Sarbatori Fericite

Elite*Game Va ureaza Sarbatori Fericite

Elite*Game Community

Distribuiţi|

Regulament

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
Administrator
avatar


Rank: Administrator
Mesaje : 171
EliteGame CommuniTy Puncte : 2147483647
Data de inscriere : 15/12/2012
Localizare : Galati
MesajSubiect: Regulament Lun Dec 24, 2012 11:09 am

Regulament Primaria Freakz
1. Certurile nu sunt admise, trebuie sa va intelegeti cat mai bine, orice neintelegere se poate rezolva, cine nu intelege primeste (/uninvite).
2. Odata ce ati ajuns membru al primariei, aveti obligatia sa va faceti datoria, respectul cuvenit pentru orice cetatean al orasului, indiferent daca este incepator sau dusman, sa fiti cat mai activi, intotdeauna sa dati dovada de profesionalism si sa gasiti solutia cea mai fezabila pentru ambele parti.
3. Este strict interzis sa aveti joburi ilegale (drugs dealer, carjacker, arms dealer, etc) ==> (/uninvite).
4. Fara /db , DM, kill in /safezone ==> (/uninvite) (exceptie DM doar intre ganguri si mafii).
5. Intotdeauna inainte de a face un post la sectiunea: Monitor Oficial, va consultati cu primarul(in lipsa sa cu un admin, oficial: Haos) , in caz contrar ==> (/uninvite).
6. Nu aveti voie sa folositi un limbaj vulgar, injuraturi , atlfel, ==> (/uninvite).
7. Daca nu va puteti prezenta la sedintele in cadrul primariei ==> (/uninvite), pentru a motiva absenta: nick: , motiv: . Primarul va dispune verificarea motivelor care au determinat neprezentarea la sedinta a consilieriilor absenti, daca absentele nu au la baza motive temeinice determinate de: boală care a necesitat spitalizarea sau imobilizarea la pat; deplasarea în străinătate în interes de serviciu; evenimente de forţă majoră, cum ar fi: inundaţii sau alte catastrofe care au împiedicat deplasarea, proiecte, teze, examene , probleme personale, sau alte situatii similare, primarul va emite un ordin prin care va declara vacante locurile consilierilor declaraţi alesi( adica /uninvite), ordinul primarului poate fi atacat de cei interesaţi la instanţa de contencios administrativ(admini) în termen de 5 zile de la comunicare, hotararea instantei este definitiva şi irevocabila.
8. Din moment ce ai devenit membru al primariei nu inseamna ca nu trebuie sa respecti legiile justitiei, esti obligat sa opresti la indemnul unui ofiter PD pentru control sau daca ai wanted nu esti scutit de /jail.
9. Dacă pe listele de candidaţi nu mai sunt supleanţi( interimari pentru postul de consilier) sau acestia refuză, la rândul lor, să se prezinte la şedinţă, primarul va dispune organizarea de alegeri pentru completarea posturilor declarate potrivit Legii alegerilor locale Freakz, cu participarea tuturor candidaţiilor independenţi care nu au fost declaraţi aleşi la alegerile anterioare.
10. Dacă un candidat pentru Primaria Freakz nu a obtinut functia aleasa, are prima optiune sau prioritate de a fi ales in functia de consilier local.
11. La reluarea lucrărilor, consilierii declaraţi aleşi vor alege prin vot deschis, exprimat prin ridicare de mâini, o comisie de validare alcatuită dintr-un singur membru (consilier local) iar comisia este aleasa pe intreaga durata a mandatului.
12. Dacă primarul, al cărui mandat a fost validat, a fost ales şi consilier şi optează pentru funcţia de primar sau dacă consilierii care deţin funcţii incompatibile optează în scris pentru renunţarea la funcţia de consilier, acestea vor fi aprobate automat fara precedent de catre primar.


Regulament Sedinta:
Preşedintele de şedinţă exercită următoarele atribuţii principale:
-conduce şedinţele consiliului local;
-supune votului consilierilor proiectele de hotărâri, asigură numărarea voturilor şi anunţă rezultatul votării, cu precizarea voturilor "pentru", a voturilor "contra" şi a "abţinerilor";
-asigură menţinerea ordinii şi respectarea regulamentului de desfăşurare a şedinţelor;
-supune votului consilierilor orice problemă care intră în competenţa de soluţionare a consiliului;
-aplică, dacă este cazul, sancţiunile prevăzute de statutul aleşilor locali sau propune consiliului aplicarea unor asemenea sancţiuni.
Preşedintele de şedinţă îndeplineşte orice alte atribuţii prevăzute de lege, de prezentul regulament sau însărcinări date de consiliul local.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://elitegame.forumz.ro

Regulament

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Elite*Game Va ureaza Sarbatori Fericite :: EliteGame • SA-MP • :: EliteGame.malware-site.www :: Factiuni :: Primaria-